KASAPI I BALLKANIT: BILL CLINTON

Nuk ka as më të voglin dyshim se ata të cilët sot po i bëjnë masakrat në Palestinë, duke vrarë gra e fëmijë, duke bombarduar spitale e qendra refugjatësh, duke mos treguar as mëshirën më të vogël janë pikërisht të njejtët terroristë amerikanë e britanikë që kanë u

Edhe pse Qeveria Amerikane ndoshta e urdhëroi luftën kundër muslimanëve në Gaza mes të tjerash edhe si shpërqëndrim vëmendje kundër asaj që CIA bëri në veri të Kosovës, duke vrarë një polic shqiptar – që edhe kjo në vetvete ishte presion ndaj kosovarëve dhe shpërqëndrim vëmendje, besoj se masakrat e Gazës po shërbejnë si prova më e mirë për të treguar se kush ka qënë mbrapa masakrës së Srebrenicës apo asaj të Reçakut.

Nuk ka as më të voglin dyshim se ata të cilët sot po i bëjnë masakrat në Palestinë, duke vrarë gra e fëmijë, duke bombarduar spitale e qendra refugjatësh, duke mos treguar as mëshirën më të vogël janë pikërisht të njejtët terroristë amerikanë e britanikë që kanë urdhëruar masakrat e tmerrshme kundër muslimanëve të Bosnjës e Kosovës, e në Çamëri në mbarim të luftës së dytë botërore.

Amerika dhe Britania e Madhe gjithmonë i bëjnë masakrat duke u fshehur mbas Sllobodanëve e mbas Netanjahëve, duke ia atribuar ato masakra rastësisë, çmendurisë së këtij apo atij, zionizmit apo nacionalizmit serb. Strategjia amerikano-britanike për vrasjen dhe masakrimin e muslimanëve – gra e fëmijë, është e njejtë.

Në Kosovë, Bosnje, Çamëri, në Kukës para një shekulli, në Irak, në Siri, në Burma, në Çeçeni, e sot në Gaza kemi të bëjmë me të njejtat gjurmë, me të njejtat strategji, dhe me të njejtin qëndrim ndërkombëtar: kemi të bëjmë me terroristët amerikanë dhe barbarët britanikë – armiqtë e përbetuar të muslimanëve.

Kosovarët, boshnjakët, çamët e kudo ku janë bërë masakra gjatë shekullit të 20-të e deri në ditën e sotme duhet ta dinë mirë se ato masakra janë bërë nga Perandoria Britanike, ato janë kryer me armë të ardhura nga Amerika dhe më mbështetjen e Amerikës, duhet ta dinë mirë se armiku më i madh i yni është Perandoria Britanike dhe Amerika.

Kosovarët duhet ta dinë mirë se nuk ishte Amerika ajo që i çliroi nga Sllobodani, por ishte pikërisht ajo Amerikë terroriste që e urdhëroi Sllobodanin për t’ju vrarë, për t’ju masakruar dhe shkatërruar me shtëpi e katandi.

Ishte pikërisht ajo amerikë terroriste që e vrau edhe policin kosovar në veri të Kosovës vetëm për të bërë pak zhurmë politike. E vrau për ta çuar mish për top sepse Amerika nuk pyet për jetë njerëzish.

Presidenti Amerikan Bill Clinton meriton vetëm një titull: Kasap i Ballkanit. Busti i tij në mes të Prishtinës duhet të hiqet sa më parë. Është turp të mbahet statuja e një terroristi të tillë, e një kasapi të pa shpirtë.

I bëj thirrje familjes së policit kosovar të vrarë në mënyrë të pabesë në veri të Kosovës, Afrim Bunjaku, që të kërkojnë një hetim ndërkombëtar për çështjen, që të kërkojnë dorëheqjen e menëhershme të tradhtarit dhe spiunit të CIA-s Albin Kurti, të kërkojnë hetim të Ambasadës Amerikane në Prishtinë – kësaj celule terroriste që urdhëron çdo krim e çdo vraje të dyshimtë, dhe të kërkojnë heqjen e bustit të Kasapit të Ballkanit Bill Clinton.

Amerika vret. Amerika është e pabesë. Amerika qëndron mbrapa çdo krimi, çdo masakre, çdo loje politike, çdo vrasje të dyshimtë, mbrapa çdo lufte sepse Amerika nuk ka moral.

 

Sabri Lushi


Nderim Lushi

5 Blog posts

Comments
Nderim Lushi 3 w

Testing commenting

 
 
Nderim Lushi 3 w

Best comment ever