Nderim Lushi    created a new article
1 w ·Translate

Kasapi i Ballkanit viziton Tiranën - Bill Clinton | #bill përdhunuesi

Kasapi i Ballkanit viziton Tiranën - Bill Clinton

Kasapi i Ballkanit viziton Tiranën - Bill Clinton

Para pak javësh, akoma pa u ftohur show i ish kryebashkiakut të Kukësit, show që porositi dhe urdhëroi Amerika, Tiranën vendosi ta vizitonte surprisë, ai që njihet si kasapi i Ballkanit dhe përdhunuesi i Ballkanit, Bill Clinton.