18 w ·Translate

https://kukespost.com/2023/09/....03/kur-nje-terrorist

Kur një terrorist viziton Tiranën – Bill Clinton - Kukes Post
Favicon 
kukespost.com

Kur një terrorist viziton Tiranën – Bill Clinton - Kukes Post

Njerëzit kanë të drejtë të gjykojnë çdo gjë nga prespektiva e tyre, dhe unë, si gjithë të tjerët, jap gjykimin tim për…