Nderim Lushi    created a new article
4 w ·Translate

Terroristi britanik dhe kryesigurimsi, Sali Berisha, bëhet me vulë! | #albania

Terroristi britanik dhe kryesigurimsi, Sali Berisha, bëhet me vulë!

Terroristi britanik dhe kryesigurimsi, Sali Berisha, bëhet me vulë!

Nuk dihet nga e ka origjinën Berisha, nga britanikët e Greqisë, apo nga Britanikët që formuan Serbinë? Por një gjë ngelet kristal e qartë, Berisha ngelet një terrorist që përfaqëson okupatorin britanik në Shqipëri, njëlloj si çdo politikan elitë tjetër në Shqipëri. Por