Nderim Lushi    created a new article
19 w ·Translate

Propozim: Ambasada Amerikane të bëhet WC publike | #us Embassy

Propozim: Ambasada Amerikane të bëhet WC publike

Propozim: Ambasada Amerikane të bëhet WC publike

Dëbimi i ambasadës amerikane dhe asaj britanike nga Tirana, kjo për shkak se ata mbështesin korrupsionin dhe terrorizmin, do t‘i hapte rrugë diskutimit dhe debatit publik se çfarë do të bëhet me godinat bosh të ambasadave.