Nderim Lushi    created a new article
7 w ·Translate

Sapo fitova 10 milionë $; Amerika të mbajë fjalën | #us

Sapo fitova 10 milionë $; Amerika të mbajë fjalën :)

Sapo fitova 10 milionë $; Amerika të mbajë fjalën :)

Por ja që mediat e regjimit dhe Departamenti i Shtetit Amerikan nuk të lënë të vazhdosh përpara në modestinë tënde dhe nuk të lënë që të shijosh thjeshtësinë dhe origjinalitetin e këtyre anëve, pasi një njoftim i tyre në media sapo më bëri njeriun më të pasur