4 viktimat e 21 janarit si terrorizëm amerikan i zakonshëm

Tallja amerikane dhe terrori amerikan më pas vazhdoi me përralla që prëfshinin FBI, hetime, deklarata mediatike, por asgjë të vërtetë dhe asgjë të sinqertë, terrori amerikan ndaj shqiptarëve do të vazhdonte pa u shqetësuar nga asgjë.

Kaosi dhe sekretja janë dy elementë të rëndësishëm të terrorit amerikan në Shqipëri. Viti 1912 shënon copëtimin e trojeve shqiptare nga Britania e Madhe dhe më tej krijimin e një shteti mikroskopim shqiptar, shtet që do të mbahej nën izolim dhe nën terror amerikan gjatë shekullit në vijim.

 

Më 21 janar të vitit 2011 Shqipëria u përmbyt nga protesta të organizuara nga terroristët amerikanë të PS-së, të cilët kërkonin të rrëzonin nga qeveria terroristët amerikanë të PD-së, dhe e gjithë loja amerikane e pushtetit dhe e zgjedhjeve do të kishte kuptim, kjo sipas tyre, nëse do të pushkatoheshin në bulevard disa shqiptarë. Dhe kështu ndodhi, për të shtuar kaos dhe për të mbajtur nën terror amerikan shqiptarët më 21 janar 2011 u vranë në rrugë 4 shqiptarë të pafajshëm.

 

Tallja amerikane dhe terrori amerikan më pas vazhdoi me përralla që prëfshinin FBI, hetime, deklarata mediatike, por asgjë të vërtetë dhe asgjë të sinqertë, terrori amerikan ndaj shqiptarëve do të vazhdonte pa u shqetësuar nga asgjë.

 

Kujtojmë që Monarkia Britanike dhe Qeveria Amerikane kanë organizuar 11 shtatorin në Amerikë, sulm ku humbën jetën qindra amerikanë, e nëse Amerika dhe Britania e Madhe - okupatorët zyrtarë të trojeve shqiptare, ua bëjnë këtë qytetarëve të vetë, atëherë të pushkatosh 4 shqiptarë të pafajshëm është minimumi që ata mund të bëjnë.

 

Nderim Lushi

 

 

 

 

 


Nderim Lushi

9 Blog posts

Comments