Dëbimi i ambasadës britanike dhe amerikane - mbështesin terrorizmin dhe izolimin ekonomik të shqiptarëve

Përderisa ambasada amerikane dhe ajo britanike përfaqësojnë botën e terrorizmit, politikën e spiunazhit, demonstrimin më të qartë të padrejtësisë - botën e gjykatave të korruptuara dhe ligjeve monarkike abuzive, dhe imoralitetin më therës të të gjithë historisë njerëzo

Përderisa ambasada amerikane dhe ajo britanike përfaqësojnë botën e terrorizmit, politikën e spiunazhit, demonstrimin më të qartë të padrejtësisë - botën e gjykatave të korruptuara dhe ligjeve monarkike abuzive, dhe imoralitetin më therës të të gjithë historisë njerëzore, atëherë përse këta barbarë të mos i përzëmë nga vendi ynë?
 
Monarkia britanike dhe qeveria despotike amerikane janë e keqja më e madhe e kësaj bote. Ata përhapin korrupsion e shkatërrim, ata mbeshtesin njerëzit më të korruptuar e më mendjelehtë në çdo shoqëri, ata përkrahin vetëm spiunë e tradhtarë, dhe aktiviteti i tyrë është i fshehur e jo transparent, përse atëherë të mos i përzëmë nga vendi ynë këta terroristë?
 
Shqipëria duhet të çlirohet nga pushtimi britanik i vitit 1912, nga ligjet monarkike britanike, nga agjentët e spiunët amerikanë sepse vetëm kështu mund të ketë zhvillim.
 
Sabri Lushi

Nderim Lushi

8 Blog posts

Comments