Nderim Lushi    created a new article
5 w ·Translate

4 viktimat e 21 janarit si terrorizëm amerikan i zakonshëm | #21 janari

4 viktimat e 21 janarit si terrorizëm amerikan i zakonshëm

4 viktimat e 21 janarit si terrorizëm amerikan i zakonshëm

Tallja amerikane dhe terrori amerikan më pas vazhdoi me përralla që prëfshinin FBI, hetime, deklarata mediatike, por asgjë të vërtetë dhe asgjë të sinqertë, terrori amerikan ndaj shqiptarëve do të vazhdonte pa u shqetësuar nga asgjë.