Admin Albchat  created a new article
17 w ·Translate

Propozimi: Ambasada britanike të bëhet strehë e qenëve endacakë | #british Embassy

Propozimi: Ambasada britanike të bëhet strehë e qenëve endacakë

Propozimi: Ambasada britanike të bëhet strehë e qenëve endacakë

Ndërsa për ambasadën amerikane kam hedhur idenë dhe propozimin që të bëhet WC publike, pra pas dëbimit nga Shqipëria, për ambasadën britanike - simbol i terrorit dhe simbol i gjenocidit në Shqipëri e kudo në botë, propozoj që të shëndërrohet në strehë për qentë dhe z