Propozimi: Ambasada britanike të bëhet strehë e qenëve endacakë

Ndërsa për ambasadën amerikane kam hedhur idenë dhe propozimin që të bëhet WC publike, pra pas dëbimit nga Shqipëria, për ambasadën britanike - simbol i terrorit dhe simbol i gjenocidit në Shqipëri e kudo në botë, propozoj që të shëndërrohet në strehë për qentë dhe z

Shqiptarët duhet të bashkohen në rezistencën paqësore për të dëbuar nga Shqipëria dy entitetet që mbështesin terrorizmin dhe izolimin ekonomik ndaj shqiptarëve: ambasadën amerikane dhe ambasadën britanike.

 

Ndërsa për ambasadën amerikane kam hedhur idenë dhe propozimin që të bëhet WC publike, pra pas dëbimit nga Shqipëria, për ambasadën britanike - simbol i terrorit dhe simbol i gjenocidit në Shqipëri e kudo në botë, propozoj që të shëndërrohet në strehë për qentë dhe zagarët e pastrehë që shëtisin rrugëve të qyteteve të Shqipërisë.

 

Britania e Madhe është shëndërruar sot në botë në simbol të terrorizmit dhe në simbol të masakrave ndaj civilëve; masakra më e fundit po ndodh në Gaza të Palestinës. Hamas dhe shteti i Izraelit janë të sponsorizuara dhe të formuara nga Monarkia Britanike, kjo mjafton për të rivlerësuar të gjithë ne raportet tona me çdo entitet terrorist britanik, prandaj dëbimi i kësaj ambasade është më emergjent se ç‘duket.

 

I kujtoj publikut dhe lexuesve terrorin britanik në Shqipëri dhe kudo në botë: terroristin britanik Ahmet Zogu, terroristin britanik Enver Hoxha, ISIS, Hamas, Izraeli, komunizmi, 9/11, Al-Qaeda e çdo organizatë tjetër terroriste e çdo ideologji tjetër politike që nuk predikon monarkinë. Nuk ka hapësirë publike në Shqipëri, apo shërbim publik, që nuk ka të instaluar dy ose tre terroristë amerikano-britanikë, dhe kjo e bën jetën e çdo shqiptari një ferr të vërtetë.

 

Edhe pse dëbimi i ambasadës terroriste britanike nuk do të sjellte asnjë grimë liri për shqiptarët, pasi ne jemi sot koloni dhe nën pushtim britanik dhe se qeverisemi nga terroristët britaniko-amerikanë, që nga 1912 - ta, por gjithsesi ky akt do të shërbente si një apel i fortë tek shqiptarët, tek fqinjët dhe tek çdo njeri që e do lirinë, për t‘u bashkuar dhe për të luftuar për më shumë liri dhe për më shumë të drejta.

 

#Ndal terrorizmit britanik në Shqipëri dhe kudo në botë!

 

Të gjithë të interesuarit që duan të japin kontribut dhe mbështetje në organizimin e tubimeve dhe peticioneve të kontaktojnë:

nderimlushi@gmail.com

+355686878566

 

Nderim Lushi - Kukës

US Embassy - New public WC in Tirana

 

 


Admin Albchat

1 Blog posts

Comments