Nderim Lushi    created a new article
19 w ·Translate

Dëbimi i ambasadës britanike dhe amerikane - mbështesin terrorizmin dhe izolimin ekonomik të shqiptarëve | #us Embassy

Dëbimi i ambasadës britanike dhe amerikane - mbështesin terrorizmin dhe izolimin ekonomik të shqiptarëve

Dëbimi i ambasadës britanike dhe amerikane - mbështesin terrorizmin dhe izolimin ekonomik të shqiptarëve

Përderisa ambasada amerikane dhe ajo britanike përfaqësojnë botën e terrorizmit, politikën e spiunazhit, demonstrimin më të qartë të padrejtësisë - botën e gjykatave të korruptuara dhe ligjeve monarkike abuzive, dhe imoralitetin më therës të të gjithë historisë njerëzo