Dëbimi i ambasadës britanike - shqiptarët të protestojnë në Londër

Edhe njëherë wikipedia në shqip vërteton dhe dëshmon që historia shqipe shkruhet nga britanikët dhe se sot territoret shqiptare janë nën pushtimin e terroristëve britanikë dhe atyre amerikanë.

Pushtimi britanik i trojeve shqiptare më 1912, siç e pretendojnë vetë britanikët në wikipedia dhe në çdo libër tjetër historie të shkruar nga ata, shënon një ngjarje të një lufte të gjatë kundër shqiptarëve otomanë (1850 - 1912) në të cilën humbën jetën 5 milionë shqiptarë dhe u dëbuan nga Ballkani mbi 10 milionë të tjerë. Gjithsesi ky është versioni britanik i historisë që jo domosdoshmërisht janë të gjitha gënjeshtra; gënjeshtra më e madhe ngelet armiku Serbi, ku logjikisht Serbia ka maskuar armikun e vërtetë të shqiptarëve otomanë që ka qenë vetë Britania e Madhe, e cila me rënjen e Perandorisë Osmane në vitet 20 dhe me rënjen e mbretit shqiptar të Egjiptit në vitet 50, do të shëndërrohej në tiranin dhe terroristin e vetëm të botës.

 

Shqiptarët, si muslimanë të Europës dhe një nga popujt që drejtuan si kryevezirë Perandorinë Osmane për qindra vite, si një popull që mbretëruan Egjiptin, Sudanin dhe Mekën e Medinën për 150 vite, do të ishin pupulli që do të luftoheshin më së shumti nga terroristi i ri dhe okupatori i trojeve shqiptare - Britania e Madhe. Shqiptarët do të ndaheshin në mbi 7 shtete, feja islame do të ndalohej me forcë në Shqipërinë e cunguar, terror i çuar përpara nga terroristi britanik, Enver Hoxha. Shteti shqiptar do të bëhej simbol i terrorit britanik, terror dhe nëpërkëmbje që vazhdon dhe sot në vitin 2023 prandaj është jetike dhe e paevitueshme ngritja e kërkesës publike për dëbimin nga Shqipëria dhe Kosova të përfaqësive diplomatike britanike.

 

Në cilësinë e një shqiptari të lirë e të zakonshëm ftoj shqiptarët e Britanisë së Madhe që të organizojnë protesta të fuqishme dhe të pavarura përballë rezidencës së mbretit britanik dhe të kërkohet fuqishëm dëbimi i ambasadës britanike në Tiranë dhe Prishtinë. Le të shërbejë kjo protestë dhe kjo kauzë si apel për shqiptarët e Britanisë së Madhe për t‘u kthyer në vendlidje dhe të vazhdojmë rezistencën kundër Amerikës dhe Britanisë së Madhe - okupatorët e trojeve shqiptare, këtu në Tiranë dhe në çdo vendbanim shqiptarësh.

 

Të gjithë sot po dëshmojmë se çfarë po ndodhën në Gaza, bombat britanike dhe bombat amerikane nuk po kursejnë, as fëmijët dhe as gratë, duke i treguar botës mbarë që qeveria amerikane dhe mbreti britanik janë terroristë dhe armiq të paqes, prandaj sot më shumë se kurrë duhet të ngrihemi në protesta që t‘i dënbojnë nga territori shqiptar të gjitha entitetet dhe çdo ambasadë që përfaqëson SHBA-të dhe Britaninë e Madhe.

 

Më poshtë do të keni disa screenshots nga wikipedia shqip, duke vërtetuar se çfarë propagande bëhet në shqip kundër dinastisë shqiptare të Egjiptit. Aq shumë sharje dhe tallje, sa çdo shkrim aty duket qesharak dhe sikur të ishte shkruar nga fëmijë, duke kulmuar në terma qesharakë dhe aspak profesionalë, si pangopësia dhe mbreti i qejfit. Edhe njëherë wikipedia në shqip vërteton dhe dëshmon që historia shqipe shkruhet nga britanikët dhe se sot territoret shqiptare janë nën pushtimin e terroristëve britanikë dhe atyre amerikanë.

 

Të bashkohemi paqësisht në një rezistencë ndaj terroristëve britanikë!

 

Nderim Lushi - Kukës

Të interesuarit mund të kontaktojnë si më poshtë:

nderimlushi@gmail.com

+355686878566

wikipedia

 

Wikipedia në shqip

 

 


Nderim Lushi

8 Blog posts

Comments